Säädettävät tukijalat (20mm laattojen alle)

Helppo ja nopea tapa laatoittaa terassit ja parvekkeet on 20mm vahvuiset laatat. Laatat voidaan asentaa suoraan asennettavan pinnan päälle, kuten nurmikolle, sepelille tai hiekkaan.

Parvekkeiden ja terassien keraamiset laatat voidaan asentaa kelluviksi tukijalkojen avulla. Esimerkiksi parvekkeen tai terassin pohjan ja laatan väliseen tilaan ulkovalojen johdot ja muu tekniikka voidaan kätevästi kätkeä. Säädettävien ja nivellettyjen asennusjalkojen avulla laatat voidaan helposti asentaa myös epätasaisille ja kalteville alueille. Ne mahdollistavat myös suuremman laatan käytön paikoissa, joissa tarvitaan kaadot.

Asennuksen voi tehdä pysyvänä ratkaisuna parvekkeelle, terassille tai katolle, mutta se sopii myös väliaikaiseksi ratkaisuksi kesäpation, ravintolan terassin tai pop-upin pihalaataksi.

Säädettävät tukijalat

Kun 20mm laatat asennetaan tukijalkojen varaan, on terassi helposti purettavissa ja siirrettävissä ja mahdollisten vaurioituneiden laattojen vaihto helppoa.

Säätäjalkoja on saatavissa neljää eri korkeutta. Asennusta helpottamaan on saatavilla myös säätöavain jalkojen korkeuden säätämiseksi sekä nostotyökalu helpottamaan asennusta.

  • Säädettävä tasojalka K1 30-41mm
  • Säädettävä tasojalka K2 41-63mm
  • Säädettävä tasojalka K3 63-95mm
  • Säädettävä tasojalka K4 95-152mm