Nopeasti siistiä reunakivetystä naulaamalla.

Koska Benders reunakivet kiinnitetään naulaamalla, ei kiinnityksen ajankohta ole riippuvainen säästä. Lisäksi kivet on mahdollista asentaa perinteistä reunakiveä nopeammin – ilman että asennuksen laadusta tarvitsee tinkiä.

Benders reunakivet naulataan suoraan asfaltin päälle, jolloin kivet eivät painu eivätkä liiku. Benders reunakivet voidaan asentaa jokaisena vuodenaikana, asennusta eivät estä sade eikä talvella lumi.

Reunakivimallisto on laaja. Se sopii moneen käyttöön: jalkakäytävän reunaksi, rajaamaan nurmialuetta, liikenteenjakajiin, bussipysäkeille jne.

Benders Spikma tuotteita on esitelty mm. Tierakennusmestari -lehdessä 1/2013, artikkeli TÄSSÄ

Reunakivetykset ja  kokonaisuudet syntyvät nyt helposti reunakivien nopeamman asennustekniikan vuoksi, kaksi miestä asentaa suoria reunakiviä noin 70 m tunnissa. Lisäksi asennus voidaan tehdä märälle pinnalle, pakkasella, sateella...


Ilman tulitöitä suoritettava asennus avaa työmaita mm. huoltoasemilla, jalostamoilla ja varastoalueilla.
Rikkoutuneiden kivien poisto asvalttia rikkomatta on myös helppoa ja uuden korjauskiven asennus on ongelmatonta, koska korjauskivien naulareijät ovat eri kohdissa.

Reunakivien lisäksi Benders Spikma tuoteperheessä on valmiit ratkaisut myös ajohidasteen, liikenteenjakajan ja bussipysäkki -kivetyksen tekoon.

 

 

Yhteystiedot:

Pihakivi Oy Pori

 Tavaratie 3
28130 PORI

 

Myymälä 0400- 590 004
Asennus 0400- 590 020


pihakivi(a)pihakivipori.fi
etunimi.sukunimi(a)pihakivipori.fi

Palvelemme:

Arkisin 9-18
Lauantaisin 9-14
Muina aikoina sopimuksen mukaan
(la 2.6. myymälä suljettuna)